Julkaistu 26.08.2015 0          

Pop-up on taas Turussa

Viime kevät ja alkukesä oli Pop-up Turku hankkeen osalta todellinen menestys. Keväällä Pop-upissa oli mukana yli 50 yritystä ja toimijaa. Hanke on herättänyt suurta mielenkiintoa ja kiinnostuneita toimijoita riittää runsaasti myös valtakunnallisesti.

Pop-up Turku hankkeen tavoitteena on Turun kaupallisen keskustan elävöittäminen, sekä keskustan alueen vetovoiman lisääminen. Hankkeen ideana on tarjota yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus kokeilla maksutta, millaista on toimia Turun keskustan liiketiloissa.

Yritys tai yhteisö voi hakea jo tutuksi tullutta viikon kaupallista Pop-up -tilaa ja halutessaan Pop-uppia voi jatkaa viikon jälkeen maksullisena. Uutuutena hanke tarjoaa kulttuuri-, taide-, ja voittoa tavoittelemattomille toimijoille liiketilan kahdeksi viikoksi maksutta.

Liiketilaa voi hakea täyttämällä hakemuksen Pop-up Turun nettisivuilla. Syksyn Pop-up alkaa 31.8 ja kestää 11.10 saakka.

Pop-up -konsepti on herättänyt myös suurta kiinnostusta eri puolilla Suomea ja vastaavia hankkeita ollaan suunnitelmassa muissa kaupungeissa. Salon Nuorkauppakamari toteutti kesällä oman Pop- Up Salo -hankkeen menestyksekkäästi.

- Kevään Pop-up toi odotettuja tuloksia, sillä osa kaupungin tyhjistä liiketiloista on nyt vuokrattu Pop-upissa mukana olleiden yritysten kanssa. Haluamme edistää konseptin leviämistä ympäri Suomea ja Nuorkauppakamareilla on mahdollisuus vapaasti käyttää konseptia. Pyrimme antamaan myös tukea parhaan kykymme mukaan, summaa Joonas Suominen Turun Nuorkauppakamarista.

Syksyllä mukana on paljon uusia yhteistyökumppaneita ja hanke panostaa tänä syksynä erityisesti kansainvälisyyteen. Syksyn hanke tuo mukanaan tapahtumatuotantoa erilaisten tapahtumien merkeissä. Ensimmäiset Pop-up toimijat Biodelly, Ekovista, Naistenpankki ja MTKL tietopalvelu aloittavat Pop-uppinsa Forumissa 31.8.2015.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tassam Oy

Tassam Oy

Metallintyöstöä, Metallituotteita, Puurakenteita, Puusepäntyöt, Puutuotteiden valmistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.vanhalinna.fi

Viihtyisät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä - historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkopoluilla. Tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa